Corona – Tandheelkundig Centrum Veghel – Veghel

Corona

(14-12-2020)

Geachte patiënt,

Even een korte mededeling naar aanleiding van de aanstaande lockdown. Tandartspraktijken kunnen hun werkzaamheden voorzetten, omdat wij werken volgens strenge hygiënemaatregelen evenals een strenge triage hanteren alvorens u onze praktijk kunt bezoeken. U kunt dus met een gerust hart op uw afspraak komen, mits u geen klachten heeft die (kunnen) relateren aan Corona.

Wij zien u graag.

Met vriendelijke groet,

Team THC Veghel

 

U kunt met een veilig gevoel naar de tandarts

Sinds de uitbraak van het coronavirus nemen wij als praktijk extra maatregelen om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen. Mocht u de afgelopen maanden een bezoek aan de praktijk hebben gebracht, dan heeft u ongetwijfeld gemerkt dat onze medewerkers extra beschermingsmiddelen dragen en dat wij de regels omtrent hygiëne en infectiepreventie nóg verder hebben aangescherpt.

Op deze wijze hebben wij ervoor gezorgd dat u met een gerust hart naar de tandarts kunt. En van deze mogelijkheid maken dan ook vele patiënten gebruik.

Welke extra maatregelen heeft uw praktijk genomen?

  • Bij binnenkomst wordt u ontvangen door een medewerker die u wijst op het desinfecteren van uw handen.
  • We letten er strikt op dat er in de wachtruimte 1,5 meter afstand wordt bewaard.
  • De behandelaar en assistent dragen naast het mondneuskapje en beschermbril nu ook een gezichtsscherm.
  • De behandelkamers worden na elke behandeling schoongemaakt.

Wij geven uw gezondheid – en die van onze collega’s – de hoogste prioriteit!

Wij benadrukken dat we de volgende groep personen nog niet voor reguliere mondzorg (controles, vullingen, etc.) kunnen behandelen:

  • Personen (of diens gezinsleden) die bewezen coronapatiënt zijn of symptomen van het coronavirus vertonen. Hierbij denken wij aan verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid en/of koorts.
  • Personen die korter dan 2 weken genezen zijn van het corona-virus.

Deze personen wordt gevraagd om uitsluitend voor acute mondzorgvragen telefonisch contact op te nemen met de praktijk. We vragen om u begrip om niet-noodzakelijke behandelingen uit te stellen totdat u weer klachtenvrij bent.

Wij zetten volop in op kwalitatieve mondzorg in voor u veilige omstandigheden en kijken er naar uit u binnenkort weer in onze praktijk te mogen verwelkomen.

Vijf belangrijke tips voordat u naar de praktijk komt:

Kom niet te vroeg en zeker niet te laat
Kom alleen, indien niet mogelijk max. 1 begeleider

Poets thuis uw tanden
Houd 1.5 meter afstand

 

Zijn er gezondheidsklachten bij u of uw gezin? Stel dan uw afspraak nog even uit