Voorlichting

Voorlichting

 • Alles over het gebit
  Site van de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) voor consumenten met allerlei informatie over uw gebit.
 • Famed
  Wij laten de facturatie verzorgen door factoringsbedrijf Famed. Met uw factuurnummer kunt u op deze website inloggen om informatie over hun werkwijze te krijgen en vragen te stellen.
 • Ivoren Kruis
 • KNMT
  Eén van de beroepsorganisaties voor tandartsen met veel informatie op hun website.
 • NVM
  De Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) is de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland. Met meer dan 2.300 leden en 45 jaar ervaring als belangenbehartiger, neemt de NVM een niet meer weg te denken positie in de mondzorg in. De NVM staat borg voor professionele preventieve mondzorg. Dit doet zij door de belangen van mondhygiënisten zo goed mogelijk te behartigen. De NVM zet zich in voor een stevige positie van de beroepsgroep. Met kwaliteit als onderscheidend element. Vanaf de HBO opleiding tot aan het pensioen. Waarom? Omdat iedereen recht heeft op een leven lang een gezonde, schone mond!
 • Nederlandse Vereniging voor Parodontologie
  De Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) is een wetenschappelijke beroepsorganisatie voor tandheelkundige zorgverleners zoals tandartsen, mondhygiënisten, parodontologen en implantologen. De nadruk ligt op het delen van kennis rond de parodontale en peri-implantaire zorg. Naast wetenschappelijke vakinhoudelijke informatie voor leden (circa 2175 begin 2011) geeft de NVvP ook algemene informatie over het tandvlees en de manier waarop dit bijdraagt aan de algemene gezondheid. Gezond tandvlees en goede mondhygiëne is dé basis voor duurzame tandheelkundige zorg. Voor uitleg over uw tandvlees, klik in de linkerkolom op ‘Uw tandvlees’.
 • NZA
  De Nederlandse Zorgautoriteit heeft de prestatiecodes voor 2012 vastgesteld. Via de link kunt u deze bekijken. Op basis van deze prestatiecodes worden door de tandartsen de tarieven bepaald. Klik op ‘Prestatiebeschrijvingen mondzorg’.
 • Orthodontist.nl
  Deze site geeft informatie over orthodontie, waarom een beugel, wat voor soort beugels etc.
 • Tandvlees
  Informatie over gezond en ongezond tandvlees, mondverzorging en de professionals die u met de verzorging kunnen helpen. Voor informatie over de DPSI score, kijk onder ‘hulp van professionals’, ‘tandarts’.